Конференція трудового колективу факультету тваринництва та водних біоресурсів рекомендувала Руслана Кононенка на призначення деканом факультету

30 серпня 2021, 16:10
    Сьогодні, 30 серпня, з дотриманням усіх карантинних заходів, відбулася конференція трудового колективу факультету тваринництва та водних біоресурсів ключовим питанням якої було обрання декана факультету.

    На конференцію трудового колективу завітали ректор університету, академік Станіслав Ніколаєнко, учений секретар Оксана Барановська та начальник відділу кадрів Микола Михайліченко.

 

    У своїй промові Станіслав Миколайович відмітив, що факультет є одним із лідерів в університеті, та в цілому в Україні, але ще є резерви та є над чим працювати. Очільник університету від імені усього ректорату порекомендував кандидатуру доцента Руслана Кононенка на посаду декана факультету. Ректор відмітив, що після призначення Вадима Кондратюка проректором з наукової роботи та інноваційної діяльності Руслан Володимирович був призначений виконуючим обов’язки декана і гідно з цим впорався.

 

 

 

    Потому свою програму розвитку факультету тваринництва та водних біоресурсів на наступні роки доповів Руслан Кононенко. Він у своєму виступі зазначив, що буде прикладати разом з колективом усі зусилля щодо підтримки на належному рівні та нарощувати позиції факультету за всіма показниками. Він озвучив чіткі завдання щодо зміцнення матеріально-технічної бази, підвищення якості освітнього процесу, посилення роботи у науковій діяльності та подякував за довіру колективу факультету і керівництву університету.

    Усі члени трудового колективу, які виступали під час обговорення кандидатури на посаду декана факультету були одноголосні в думці стосовно делегування даних повноважень Руслану Кононенку. Після голосування голова лічильної комісії професор Сергій Рубан підтвердив думку всіх членів трудового колективу: із 69 присутніх 69 голосів виявились за цю кандидатуру. Таким чином, одноголосно конференція трудового колективу факультету надала згоду на призначення ректором університету на посаду декана факультету тваринництва та водних біоресурсів кандидатуру Руслана Кононенка.

    Потому на розширеному засіданні вченої ради факультету тваринництва та водних біоресурсів новообраний декан доповів про діяльність факультету в минулому навчальному році та плани на майбутнє та зробив детальний аналіз вступної кампанії 2021 року.

    Усі виступаючі в обговоренні підтримали звіт декана факультету і роботу колективу визнали задовільною. Від імені усього ректорату учений секретар університету Оксана Барановська подякувала колективу за пророблену роботу і наголосила на тих аспектах, які потребують покращення.

     Тож будемо досягти нових вершин і звершень на факультеті тваринництва та водних біоресурсів!

Вікторія Мельник,
головуюча на засіданні,
доцент кафедри технологій у птахівництві,
свинарстві та вівчарстві

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook