СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ЗМАГАННЯХ СЕРЕД СТУДЕНТІВ ПЕРШИХ КУРСІВ З БАСКЕТБОЛУ 3Х3 СЕРЕД ЖІНОЧИХ ТА ЧОЛОВІЧИХ КОМАНД

3 вересня 2021, 9:10

Баскетбол, як спортивна гра, в першу чергу приваблює своєю яскравою видовищністю, наявністю великої кількості техніко-тактичних прийомів. Володіючи високою динамічністю, емоційністю і в той же час індивідуалізмом і колективізмом, баскетбол на думку багатьох фахівців в галузі спорту, є одним з найефективніших чинників всебічного фізичного розвитку.
Баскетбол 3х3 (Стрітбол) — спортивна командна гра з м'ячем, з'явилася у США в 1950-х роках у бідних міських кварталах. Від звичайного баскетболу відрізняється кількістю гравців — їх 3, і зоною гри у половину баскетбольного ігрового поля. Стрітбол походить від баскетболу, проте має деякі зміни у правилах. У гру грають 2 команди. Кількість гравців команди може змінюватись. Зазвичай в командах по 3 гравці.
02 вересня 2021 року (середа) 10 студентів (5 дівчат і 5 хлопців) факультету ветеринарної медицини взяли участь у змагання серед студентів перших курсів з баскетболу 3х3 серед жіночих та чоловічих команд. У змаганнях брали участь збірні команди студентів ННІ та факультетів. Склад команди: 5 осіб (3 основних та 2 запасних), ігри складаються з одного періоду (7 хвилин), гра відбувається до 11 очок. Змагання — командні. Формат проведення змагань — за сіткою Double-elimination_tournament (сітка Winner`s – команди грають до двох поразок).
Серед студенток НУБіП України, команда дівчат в складі Валерії Медвідь, Анни Кляхіної, Ангеліни Ватулі, Дарії Василенко та Яни Буць достойно представила факультет ветеринарної медицини, посівши 2 місце та завоювавши срібло. Команді хлопців у складі Владислава Демченка, Артема Корочкіна, Руслана Мельниченка, Алексея Мирончука, Богуслава Козака пощастило менше: після двох поразок вони закінчили змагання.


Дякуємо нашим дівчатам та хлопцям за гарні ігри, а студентам факультету ветеринарної медицини, які прийшли на спортивний майданчик — за підтримку команди факультету.
Студенти факультету ветеринарної медицини — найкращі!!!!

Відповідальний за спортивно-масову роботу
факультету ветеринарної медицини
Т. Савчук

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook