Урочистості з нагоди посвяти в студенти першокурсників

6 вересня 2021 року

В перший день осені на економічному факультеті   відбулися урочистості з нагоди посвяти в студенти першокурсників. Захід розпочався гімном. Декан факультету Анатолій Дмитрович Діброва привітав першокурсників, їхніх батьків, науково-педагогічних працівників та гостей зі святом. Анатолій Дмитрович  побажав студентам успіхів у здобутті знань, розвиватися, досягти своєї мети, брати активну участь у житті факультету.  

Під час церемонії посвяти у студенти були щирі побажання, гарні пісні, запальні танці, це створювало піднесений настрій свята. Усе навкруги було наповнено атмосферою доброзичливості, обличчя сяяли усмішками та щастям. Потім було урочисте зачитування присяги.  І…ми отримали студентські квітки. 

Після святкуванням ми вирішили піти на невеличку екскурсію окрасою університету – ботанічним садом НУБіП України, справжнісінькою перлиною Голосіїва. 

Ми гуляли по дивовижним місцям ботанічного саду, оглянули різні його куточки: еко-класи, штучні водойми, невеличкі парки з цінних рослин, постояли на містку бажань. Вирішили, що ще не раз прийдемо до цього дивовижного місця вдихнути свіжого повітря між парами чи просто відпочити у його затишних місцях. 

Тож хочеться побажати, щоб ця позитивна енергія залишалася з нами протягом нашого студентського життя!
 
Куратор 1курсу 1 групи
Коваленко Лариса Вікторівна
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook