ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА МАГІСТРІВ 2 РОКУ НАВЧАННЯ СПЕЦІАЛЬНОСТІ ТРАНСПОРТНІ ТЕХНОЛОГІЇ НА АВТОМОБІЛЬНОМУ ТРАНСПОРТІ

6 вересня 2021 року
мтф
Виробнича практика досить важливий елемент в освітньому процесі. В освітній програмі із спеціальності Транспортні технології на автомобільному транспорті магістри 2 року навчання проходять практику у Державній службі України з безпеки на транспорті у відділі з провадження систем автоматичної фіксації порушень Департаменту державного контролю на транспорті. Професійні компетентності, які наші студенти за період навчання опанували у теоретичному навчанні впроваджують і на практиці.

 

 

 
 

 


  А саме,здійснюють реалізацію державної політики у сферах державного контролю на автомобільному транспорті за допомогою системи автоматичної фіксації; беруть участь у розробці та проведенні експертизи проєктів програм, концепцій, стратегій, проєктів законів та інших нормативно-правових актів, з питань, які відносяться до безпеки на транспорті; здійснюють заходи державного контролю за безпекою на автомобільному транспорті; здійснюють державний контроль за дотриманням вимог нормативно-правових актів щодо забезпечення безпеки руху на автомобільному за допомогою систем автоматичної фіксації порушень; здійснюють, передбачений законодавством, контроль за перевезеннями пасажирів і вантажів автомобільним транспортом; розробляють рекомендації щодо функціонування системи автоматичної фіксації порушень норм перевезення великогабаритних і великовагових вантажів автомобільним транспортом.
Кафедра транспортних технологій та засобів у АПК дякує за співпрацю і підтримку Державній службі України з безпеки на транспорті!

В.о.зав.кафедри транспортних технологій та засобів у АПК

Л.Савченко

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook