Знайомство викладачів-наставників зі студентами академічних груп

7 вересня 2021 року
   Виховання є процесом, який має високе значення у вищій школі. Відомий вітчизняний педагог Костянтин Дмитрович Ушинський наголосив на значущості виховного впливу на молодь від 16 до 23 років (саме цей час її життя є студентським), оскільки у цей період віддається перевага тому чи іншому напрямку в мисленні людини, а також відбуваються конкретні зміни в її характері.
   Відомо, що у вищому навчальному закладі виховний вплив педагога на вихованця помітно слабшає, але посилюється логіка мислення молодих людей, які здобувають спеціальність, досягає високого рівня розвиток їх пізнавальних здібностей, усвідомлення ними значення цілеспрямованого застосування своїх сил у відповідності до нахилів і здібностей для розв'язання конкретних завдань.
   Основне навантаження по виховному процесу лягає на плечі куратора академічних груп. Куратор розповідає студентам, де вони можуть реалізувати свої таланти у спорті та художній творчості. Саме він згодом складає характеристику на місце роботи чи стажування, готує листи до військкомату, повідомлення, інформацію про студента.

   В цьому навчальному році у студентів скороченого терміну навчання наставниками груп стали Ачкевич Оксана Миколаївна та Мотрич Михайло Миколайович. Знайомство з групою було організовано на природі серед мальовничих пейзажів Голосіївського лісу та озера Дидорівка. Хлопці ділилися своїми планами, мріями на життя, труднощами в становленні на життєвий шлях. Було заплановано багато цікавих заходів на навчальний рік, таких як похід на футбол, відвідання вистав драматичних театрів, концертів та інше. 

 

Доцент кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві Ачкевич Оксана Миколаївна

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook