Відбулося перше засідання кафедри в новому навчальному році

8 вересня 2021, 20:22

8 вересня 2021 року відбулося перше у новому начальному році засідання кафедри філософії та міжнародної комунікації. Розпочала засідання завідувач кафедрою Валентина Павлівна Культенко, яка повідомила про те, що всі деканати слідкують за роботою викладачів, потрібно чітко ходили на пари, всі викладачі мають перевіряти свій розклад, а також повідомила, що в університеті змінено графік проведення пар, і не забуваємо про реалії українського суспільства в умовах пандемії тож потрібно дотримуватися правил власної безпеки, стежити за своїм здоров`ям, носити захисні маски та дотримуватися умов карантину. В нових умовах відбувається і навчальний процес студентів 1,2 курсів навчаються очно до 18 вересня, а далі дистанційно, а 3,4 курс з 20 вересня починає навчання і навчається очно, тільки в кінці семестру піде на 2 тижні на дистанційну освіту.

   Важливим питанням, яке буде розглянутим це кадрові зміни, тож Валентина Павлівна представила нових колег: Віру Іванівну Додонову, доктора філософських наук, професора, яка буде гарантом освітньо-наукової програми «Філософія», Андрія Генадійовича Гольцова, доктора політичних наук, кандидата географічних наук і Олександра Олександровича Харчука кандидата юридичних наук, доцента. Тож щиро вітаємо нових колег та приймаємо вас в свою кафедральну родину.


   Ще одним питанням, яке було розглянуте на засіданні кафедри, це питання про підготовку та проведення Міжнародної науково-практичної конференції «Україна між Сходом і Заходом: проблеми і перспективи міжкультурної комунікації у ХХІ столітті (до 150-річчя від дня народження Агатангела Кримського)», яка відбудеться 21-22 жовтня 2021 року, а також проведення науково-методичного семінару «Сучасні особливості та проблеми міжкультурної комунікації» в межах конференції.

   Також, виступила секретар кафедри доц. Матвієнко І.С., яка представила план засідань кафедри на 2021-2022 н.р., який був затверджений.
   На засіданні кафедри були розглянуті та рекомендовані до розгляду вченій раді факультету посібники та методичні вказівки та обговорені інші питання життєдіяльності кафедри.

Ірина Матвієнко,
секретар кафедри

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook