Зустріч куратора із студентами 2 курсу 3 групи – Аналіз очного навчання в університеті

10 вересня 2021, 11:35
Кафедра загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності
 
Студенти 2 курсу 3 групи спеціальності 101-екологія провели зустріч 10.09.2021 року із куратором старшим викладачем кафедри загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності Сальніковою Анною.
Темою зустрічі було обговорення очного навчання студентів на другому курсі, пріоритетні напрямки навчання, зокрема активна участь у громадській активності студентів факультету, діяльності сайту та проблеми з якими стикаються студенти у ході навчання.
Під час обговорення було окреслено причини пропусків занять та наголошено на потребі контролю за станом здоров’я для вчасного виявлення та лікування різних захворювань студентів. Особлива увага зверталась на важливість соціальної відповідальності з точки зору носіння масок під час навчального процесу.
Відзначено Правила внутрішнього розпорядку навчального процесу, зокрема, зміна розкладу занять для 1 зміни та Правила поведінки та дрес-коду під час навчання. Підкреслена заборона палання та вживання спиртних напоїв на території університету та студентського містечка.
Озвучено, що вся оперативна інформація для студентів передається через групу у вайбері.
 
 
 
Мар’яна Дуридівка студентка 21 курсу 3 групи
спеціальності 101 – екологія
Анна Сальнікова, куратор
 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook