Першокурсники спеціальності «Соціальна робота» прогулялись екостежкою в Голосієвському лісі

15 вересня 2021, 8:55

    Цей перший у нашому студентському житті вересень, напевно, запам’ятається мені і моїм одногрупникам багатьма новими людьми, враженнями, відкриттями… Думаю, що багатьом із нас до душі припала й ця зустріч із Голосіївським лісом, коли теплого вересневого дня першокурсники другої групи спеціальності «Соціальна робота» мали змогу пройтися екологічною стежкою «Голосіївські схили біля Дідорівських ставків».


    Насправді, фізично це було нелегко, але неймовірно захоплююче. Нас дуже вразили краєвиди та атмосфера довкілля. Виникло бажання більше дізнатися про цю місцевість.


    Стежка є оглядовою і під час прогулянки можна познайомитися з цікавою інформацією, розглядаючи карти, путівники, стенди, вказівники або інші інтерактиви на місцевості, на що ми одразу звернули увагу. У Голосіївському лісі налічуються 800 видів рослин, 758 видів тварин, з яких досить багато занесені до Червоної книги, а також безліч вікових дубів.


    Дорогою можна зустріти велосипедистів, фізкультурників, оскільки в Голосіївському лісі проходять велосипедні та інші змагання, а також просто перехожих, які без поспіху насолоджуються красою осінніх фарб.
Вражає спів птахів, велетенські дерева, озера, ставки – це фантастичні місця, до яких неодмінно хочеться повертатися та наповнювати себе магією.
Унікальність стежки ще й в тому, що вона є одним із улюблених місць студентів, оскільки поблизу знаходиться студентське містечко.

 


    Дуже круто, що вся ця природна велич поряд, що навкруги так зелено і доглянуто, що ми дихаємо чистим повітрям та насолоджуємося цією красою.

    Голосіївський ліс – це єдиний в Україні та один із кількох у світі національних парків, розташованих у межах мегаполісу. Як нам пощастило бути так поруч!!!

Студентка групи СР-21002б
спеціальності «Соціальна робота»
Ангеліна Ничипорук

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook