Проведено відкриту лекцію з механіки матеріалів і конструкцій

7 вересня 2021 року
аудиторія 213 навчального корпусу №11

6 вересня 2021 року доцент кафедри механіки факультету конструювання та дизайну Бондар Марія Миколаївна на 3-й парі в аудиторії 213 навчального корпусу №11 провела відкриту лекцію з дисципліни механіка матеріалів і конструкцій на тему «Побудова епюр поперечних сил і згинаючих моментів для статично визначених консольних балок» студентам скороченого терміну навчання спеціальності «Агроінженерія».  

Було розглянуто питання побудови розрахункових схем, проведення розрахунків та практичного застосування теоретичних підходів до реальних конструкцій та агрегатів аграрного виробництва. Лектором зроблено важливі висновки наукового та практичного спрямування.
 
          
 
По завершенню лекції відбулося її обговорення науково-педагогічними працівниками, котрі були присутні. Cтуденти висловили свою оцінку роботи лектора в анкетах, а також висловили свої зауваження та побажання наприкінці заняття. Під час обговорення було зазначено важливість теми леційного заняття для формування базових професійних знань майбутніх інженерів, доступність змісту, високий рівень володіння лектора матеріалом, різноманітність методів та прийомів його подання. 
У підсумку хочеться відзначи постійний взаємозв’язок лектора з аудиторією, уміння доцента Бондар М.М. зацікавити студентів та активізувати їх роботу.
      
Вадим Яременко, 
доцент кафедри механіки
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook