ЧЕКАЄМО НОВОГО ПОПОВНЕННЯ: ПРОФОРІЄНТАЦІЙНИЙ ЗАХІД КАФЕДРИ БІОХІМІЇ І ФІЗІОЛОГІЇ ТВАРИН ІМ. АКАД. М. Ф. ГУЛОГО В М. ПЕРЕЯСЛАВІ

16 вересня 2021 року
Кафедра біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого

З метою залучення абітурієнтів для вступу в Національний університет біоресурсів і природокористування України 14 вересня 2021 р. доктор ветеринарних наук, професор, академік АНВО України, лауреат премії ім. С. З. Ґжицького, заслужений науково-педагогічний працівник НУБІП України, професор кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого Валентин Карповський відвідав місто Переяслав і провів профорієнтаційні бесіди із учнями випускних класів переяславської гімназії та ЗОШ № 3 м. Переяслава.
 



Зустрічі були проведені за сприяння голови ОТГ м. Переяслава, випускника факультету ветеринарної медицини нашого університету, кандидата ветеринарних наук Вячеслава Саулка. На зустрічах був присутній начальник управління освіти м. Переяслава Петро Ярмоленко.
 

Під час профорієнтаційних заходів професор Валентин Карповський охарактеризував НУБіП України як передовий дослідницький університет, розповів про його історію та сьогодення, традиції, студентське життя, навчальну та наукову роботу співробітників і окремо зупинився на можливостях факультету ветеринарної медицини стосовно підготовки висококваліфікованих фахівців – лікарів ветеринарної медицини (спеціальність 211), спеціалістів з ветеринарної санітарії та експертизи (спеціальність 212) і військових лікарів ветеринарної медицини. Було підкреслено, що абітурієнти факультету ветеринарної медицини вступають на освітній ступінь «Магістр», а потім мають можливість продовжити навчання в аспірантурі та докторантурі.
 



Учні дуже уважно слухали шановного професора та задавали багато запитань стосовно правил вступу до НУБіП України, підготовчих курсів до ЗНО, предметних олімпіад для вступників, умов проживання в гуртожитках, культурно масових гуртків та спортивних секцій в університеті. На всі питання майбутні абітурієнти отримали вичерпані відповіді.

Професор Віктор Трокоз

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook