Відбулась відкрита лекція доцента кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів, к.т.н. доцента Соломки О.В.

17 вересня 2021 року

         У відповідності до наказу Ректора «Про підвищення якості навчання в НУБіП України» та згідно затвердженого графіку проведення відкритих лекційних занять на механіко-технологічному факультеті, 17.09.2021 р на 3 парі в аудиторії 202 навчального корпусу № 11 відбулася відкрита лекція канд. техн. наук, доцента кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів Соломки Олексія Валерійовича з дисципліни «Основи керування сільськогосподарською технікою» для студентів 2 курсу механіко-технологічного факультету спеціальності 208 "Агроінженерія" на тему: «Контролювання стану автомобіля, трактора, комбайна в процесі роботи. Показники контрольно-вимірювальних приладів та сигналізації». На лекції були присутні викладачі кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів: канд. техн. наук, доцент Чуба В.В., канд. техн. наук, доцент Шкарівський Г.В., канд. техн. наук, доцент Цивенкова Н.М., канд. істор. наук, доцент Деркач О.П., асистент Дзюба Т.І., канд. пед. наук, старший викладач кафедри педагогіки Гончарук О.М.

     

         Актуальність та сучасність теми лекції викликали зацікавленість студентів механіко-технологічного факультету. Лектор використовував сучасні технічні засоби, а саме презентацію, активно залучав студентів до діалогу.

         Присутні на відкритій лекції студенти та викладачі позитивно оцінили зміст проведеної лекції, відзначили високий науковий рівень володіння матеріалом, культуру мови лектора, різноманітність методів та прийомів подання матеріалу, вміння підтримувати дисципліну в аудиторії.

Дзюба Тетяна

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook