СТУДЕНТИ ПЕРШОГО КУРСУ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ПРИЙНЯЛИ АКТИВНУ УЧАСТЬ У ЗМАГАННЯХ З ГИРЬОВОГО СПОРТУ

17 вересня 2021, 18:30

Гирьовий спорт – силовий вид спорту, який ґрунтується на підніманнях гир (гирі) максимальну кількість разів за визначений проміжок часу згідно з правилами змагань у двох змагальних вправах (двоборство: поштовх, ривок) або в одній (поштовх довгим циклом).
16 вересня 2021 року (четвер) студенти першого курсу факультету ветеринарної медицини взяли участь у змагання з гирьового спорту.
Особисто-командні змагання проводилися у одній вправі – «ривок» або піднімання гирі почергово лівою і правою рукою, час на виконання вправи – до 12 хвилин, кількість разів зміни рук – без обмежень. У змаганнях брали участь збірні команди студентів першого курсу ННІ, факультетів. Склад команди: без обмежень, змагання проводилося серед чоловіків у 7 вагових категоріях: 63, 68, 73, 78, 85, 95, +95 кг, вага гирі – 20 кг, а також серед жінок у 4 вагових категоріях: до 58 кг, до 63 кг, 68 кг, +68 кг, вага гирі – 12 кг.
У кожній ваговій категорії за найбільшою сумою підйомів визначалася особиста першість. Командний залік визначався за найбільшою сумою очок, набраних 4-ма кращими спортсменами команди.
Наші студенти в складі Олександра Дикуна, Максима Когутича, Владислава Стужного, Євгенія Авраменка, Софії Ярмолюк, Олександри Шмідке гідно представили наш факультет.

 

 

 
Хочеться відмітити Софію Ярмолюк і Олександру Шмідке, які посіли 1 місце у своїх категоріях, а також Максима Когутича який 101 раз підняв гирю але посів у своїй категорії 4 місце.


В командному заліку наш факультет зайняв 8 місце.
Вітаємо переможців і всіх спортсменів, які взяли участь в таких нелегких змаганнях та бажаємо подальших перемог і не зупинятися на досягнутому.
Дякуємо Артему Деркачу за підготовку команди до змагань та студентам факультету ветеринарної медицини (вболівальникам) за підтримку.

Т. Савчук

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook