Знайомимося з історією нашої Alma-mater

7 вересня 2021 року
   Глобальна пандемія внесла свої корективи не тільки у підходи до навчальної діяльності, але й студентське життя. Другокурсники агробіологічного факультету майже весь перший рік студентства займалися дистанційно, тому тільки зараз починають знайомитися з усіма принадами Голосієва. 
Тому, як тільки випала нагода, куратори Прокопчук Н.М. та Кравченко О.О. разом із студентами 6 та 7 груп ІІ курсу агробіологічного факультету відвідали Музей історії НУБіП, щоб глибше познайомитися з історією, реаліями і перспективами розвитку нашого навчального закладу.
Співробітники Музею провели дуже змістовну екскурсію, і ніби в машині часу провели студентів від часів трипільської культури до бурхливого XXIстоліття. А найголовніше, що майбутні агрономи пообіцяли усім нам, що через декілька років їхні фотографії будуть висіти на дошці пошани в музеї. І ми чомусь переконані, що так і буде. Оскільки тільки та людина може досягти успіху, яка знає і вміє аналізувати минулі помилки, та використовувати досягнення попередніх поколінь.
Кравченко Ольга(куратор 6 групи)

Прокопчук Надія (куратор 7 групи),

Курман Софія та Борисова Ксенія (студенти)
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook