16.09.2021 р. відбулося засідання кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька

21 вересня 2021, 8:32

На засіданні були присутні: зав. кафедри, доц. Кучерук М. Д., проф. Засєкін Д.А., проф. Якубчак О.М., проф. Ткачук С.А., проф. Шевченко Л.В., доц. Таран Т.В., доц. Галабурда М.А., доц. Кос'янчук Н.І., доц. Соломон В.В., доц. Михальська В.М., доц. Поляковський В.М., старший викладач Димко Р.О., асистенти Юстинюк В.Є. та Гриб Ю.В., ст. лаборанти Кривенок Л.І. та Мазяр І.О., лаборанти Приступлюк Є.В. та Яворський В.С., аспіранти Гончар В.В. та Шевченко О.Б.
На засіданні розглянули ряд питань. Зав. каф. Кучерук М.Д. виступила з інформацією про розподіл педагогічного навантаження на 2021–2022 н. р., зазначила про те, що на кафедрі кожен НПП забезпечений педнавантаженням у повному обсязі – 600 годин на рік.
Гарант ОНП 212 спеціальності професор Якубчак О.М. доповіла про процес підготовки до акредитації. Вона зазначила, що всі НПП мають бути долучені до цього процесу, надала інформацію про підготовку звіту самоаналізу, наголосила про необхідність публікацій аспірантів у науково-метричних базах Scopus, Web of Science.

Наступне важливе питання, яке підняла завідувач кафедри Кучерук М.Д. про проведення профорієнтаційної роботи та залучення абітурієнтів на курси з підготовки до ЗНО. Вона також зазначила про необхідність проведення профорієнтації НПП, аспірантами, наголосила на необхідність проведення бліц-інтерв'ю з майбутніми абітурієнтами.
У різному йшлося про наступні питання. Про атестацію навчальної і наукової лабораторії; про необхідність до 20 вересня подати план розвитку лабораторій, про оновлення стендів, таблиць тощо; про підготовку до 30.09.21 щоквартального звіту про позабюджетні надходження; виконання позабюджетних тем; придбання реактивів для лабораторних занять; необхідність підготовки відео лабораторних робіт для елерну. Розглянуто щодо можливості опублікування "Курс лекцій «Безпечність харчових продуктів (частина 1)» авторів Ткачук С. А., Юстинюк В. Є.,150 с.

За результатами засідання кафедри ухвалили:
1. Педагогічне навантаження на 2021–2022 н. р., схвалити у повному обсязі – 600 годин на рік.
2. Продовжити процес підготовки до акредитації ОНП 212 спеціальності. Аспірантам активізувати роботу щодо публікацій у науково-метричних базах Scopus, Web of Science, НПП приймати активну участь у підготовці до акредитації.
3. Активно проводити профорієнтаційну роботу НПП та аспірантам і залучати абітурієнтів на курси з підготовки до ЗНО. Підготувати бліц-інтерв'ю з майбутніми абітурієнтами.
4. Завідувачам лабораторій кафедри підготувати до атестації лабораторії кафедри. НПП активно працювати із залучення позабюджетних надходжень. Підготувати відео лабораторних робіт для елерну. Рекомендувати до розгляду на вченій раді факультету "Курсу лекцій «Безпечність харчових продуктів (частина 1)» авторів Ткачук С. А., Юстинюк В. Є.

Рішення було прийнято відкритим голосуванням одноголосно.


Секретар кафедри   Таран Т.В.


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook