Про зірки Мішлен від засновниці Міжнародного конгресу шеф-кухарів Fontegro Катерини Авдеєвої для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» і «Туризм»

21 вересня 2021 року

 

 

 
Чи кожного дня вдається здобувачу вищої освіти отримати інформацію напряму від ініціатора та засновника одного із двадцяти чотирьох міжнародних конгресів шеф-кухарів у світі, людини яка глибоко занурена в процес рейтингування ресторанів та оцінки шеф-кухарів, про процедури, тонкощі та переваги міжнародної оцінки ресторанів. Студенти 2 курсу освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальностями «Готельно-ресторанна справа» й «Туризм» НУБіП України 17 вересня 2021 року мали таку унікальну можливість прослухати лекцію від засновниці міжнародного конгресу шеф-кухарів "Fontegro", food-стратега Катерини Авдеєвої.
 
 
На початку зустрічі Катерина Авдеєва познайомила студентів з діяльністю міжнародного конгресу шеф-кухарів "Fontegro": учасники, географія, принципи організації, гранти на участь для студентів. Студенти ННІ неперервної освіти і туризму запрошені до участі в якості слухачів на черговий конгрес у травні 2022 року.
 
 
 
 
Рейтингування ресторанів та шеф-кухарів як основа фінансової стратегії ресторану розвитку бізнесу викладене з позицій престижності, організації рейтингу, хто може бути інспектором, критерії оцінки, періодичність та принципи перевірки, переваги для ресторану участі в рейтингу – економічні та репутаційні:

Інформація викликала активне обговорення. Варто відмітити професіоналізм Катерини, яка під час зустрічі безпосередньо підтримувала контакт з аудиторією та підживляла інтерес власним досвідом, цікавими фотографіями та конкретними відповідями на питання. Також Катерина Авдеєва розповіла про досвід українських ресторанів у світових рейтингах та показала відповідні відео кращих ресторанів. Не залишилась осторонь тема впливу глобальної політики на формування ресторанних рейтингів та впливу рейтингів на формування моди в ресторанному бізнесі.
 
Попри всі труднощі з отриманням зірок Мішлен, попаданням до світових рейтингів, конкурентною боротьбою, пані Катерина чітко запевнила студентів, що шанс на розвиток має кожен, тільки необхідно кожен день прикладати зусилля та бути в круговороті змін у галузі.
Щиро вдячні пані Катерині за пізнавальну лекцію!
 
 
Олена Ковальова,
директор ННІ неперервної освіти і туризму
НУБіП України
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook