Третій навчальний рік очима студентів-екологів

22 вересня 2021 року
Кафедра загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності

 Навчальний рік невпинно набирає обертів, і навіть не віриться, що він для нас вже третій. Здається, що нещодавно з папкою документів для вступу в руках ми невпевнено проходили університетськими коридорами. Потім вступ, перші лекції, семінарські і практичні заняття. Того ж першого навчального 2019 року нам довелося зрозуміти, що таке пандемія COVID-19… Саме тоді ми адаптувались до нових умов життя, навчання, до правил, які оберігатимуть від можливих поширень хвороб.
Майже три тижні дистанційного навчання позаду. Великий об’єм інформації, здавалося б непідйомної на перший погляд, на практиці засвоюється на одному подиху.
Зрозуміло, що дистанційна форма навчання була викликом не тільки для нас, а і для викладачів. Проте завдяки педагогічній майстерності викладачів, їх вмінню донести інформацію, використання дистанційної платформи Moodle для інформаційного забезпечення студентів у процесі навчання ми і змогли успішно навчатися. Помітно як з кожним роком удосконалюється система дистанційного навчання в університеті.
Щодо планів на майбутнє саме зараз перед нами постає необхідність обирати керівників дипломних робіт та теми для їх написання. Вибір теми дипломної роботи відповідальний етап у навчанні кожного студента.
Отже, з нетерпінням чекаємо на зустріч з нашими викладачами, одногрупниками, друзями в університеті!
А ми, викладачі, бажаємо студентам міцного здоров’я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань!

Студентки 3 к 1 гр ОС Екологія
Пилипко Аліна, Реус Ірина,
Наставник групи Кудрявицька А.М.
 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook