Захист кандидатської дисертації завідувача лабораторіями кафедри електротехніки, електромеханіки та електртехнологій Дмитра Кожана

21 вересня 2021 року

21 вересня 2021 року на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.004.07 у Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбувся прилюдний захист дисертаційної роботи завідувача лабораторіями кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій Кожана Дмитра Петровича на тему: «Обґрунтування місць розташування та величин потужностей джерел генерації електричної енергії при територіально розподіленому навантаженні», поданої на здобуття ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.09.03 – «Електротехнічні комплекси та системи» (науковий керівник кандидат технічних наук, старший науковий співробітник Скрипник Анатолій Миколайович).

Здобувач Дмитро Кожан змістовно доповів наукові результати дисертаційного дослідження – наукову новизну, практичну цінність та ґрунтовно відповів на поставлені запитання. Результати голосування після обговорення були одностайними – усі члени спеціалізованої ради проголосовали «За».

Колектив кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій вітає Дмитро Кожана з успішним захистом дисертації та з присудженням ступеня кандидата технічних наук зі спеціальності 05.09.03 – «Електротехнічні комплекси та системи».
Бажаємо новому кандидату наук ніколи не зупинятися на досягнутих успіхах і постійно боротися за свою мрію, неймовірних сил, світлого розуму і блискучих ідей для подальшого саморозвитку і самореалізації!

Завідувач кафедри електротехніки,
електромеханіки та електротехнологій
д.т.н., професор Андрій Жильцов

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook