Центр Полоністики НУБіП України та Посольство Республіки Польща в Україні запрошують до участі в проєкті «Замкові бесіди. Польські королівські резиденції»

28 вересня 2021 року

   Центр Полоністики НУБіП України та Посольство Республіки Польща в Україні спільно з Замковими музеями в Польщі, а також кафедрою іноземною філології і перекладу й кафедрою філософії та міжнародної комунікації НУБіП України запрошують студентів, викладачів та усіх, хто цікавиться європейським мистецтвом і культурою, до участі у проєкті «Замкові бесіди. Польські королівські резиденції».
   «Замкові бесіди. Польські королівські резиденції» – це серія онлайн-зустрічей зі спеціалістами, викладачами та кураторами Королівського замку на Вавелі,     Замкового музею в Мальборку, Замку Жупни у Величці та Музею Палацу в Вілянові, які поведуть нас у подорож світом мистецтва, культури й історії.
   Щиро запрошуємо Вас взяти участь у цій унікальній події.
   Зустрічі відбуватимуться на комунікаційній платформі ZOOM та будуть перекладені українською мовою. Таким чином, навіть ті особи, які ще не говорять вільно польською мовою, зможуть долучитися до проєкту.
   Перша зустріч під назвою «Вавель – місце європейської культури» відбудеться 28 вересня 2021 р. о 17.00 за українським часом.

 Для участі необхідно зареєструватися за посиланням https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_6tgQCXBnTIm_hiKafZR3-g?fbclid=IwAR0DReZ_0D_s3ftlDhOZ-R6S-Tq2WKVoyDOWgbfxzHK6dI1IJaEJqjImtqU.

Орієнтовна тривалість зустрічі: 2 години. Участь безкоштовна.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook