Відбулось чергове засідання кафедри овочівництва і закритого ґрунту

23 вересня 2021 року

22 вересня 2021 року відбулося засідання кафедри овочівництва і закритого ґрунту. 

Завідувач кафедри Іван Федосій довів до колективу інформацію щодо специфіки роботи навчального закладу в умовах «жовтого» рівня карантину та наголосив на важливості дотримання протиепідеміологічних норм для збереження здоров’я працівників.

Згідно порядку денного Іван Олексійович озвучив інформацію про необхідність пошуку шляхів щодо підвищення рівня надходження позабюджетних коштів у лабораторіях, вніс пропозиції та дав змістовні роз’яснення на запитання членів кафедри. Також завідувач зазначив нові особливості щодо виконання та підготовки бакалаврських кваліфікаційних робіт студентами спеціальності 203 Садівництво та виноградарство.

Секретар кафедри Ірина Бобось зауважила, що необхідно оптимізувати програми навчальних практик для студентів. За результатами обговорення даного питання означено план дій щодо його виконання. Також обговорили питання уточнення та внесення коректив до тем кваліфікаційних магістерських робіт другого року денної і заочної форм навчання і оголошено календарні терміни підготовки їх до захисту.

Доцент Олександр Цизь детально зупинився на необхідності залучення абітурієнтів на підготовчі курси та наголосив на важливості проведення профорієнтаційної роботи для забезпечення нового витка вступної кампанії факультету. Олександр Михайлович зазначив, що активну роботу слід проводити як із майбутніми випускниками шкіл так і з випускниками коледжів для залучення якомога більшої кількості вступників.

В ході засідання кафедри розглядали також питання важливості окремих аспектів при наповненні електронних навчальних курсів та на зосередженні на якісному їх викладенні.

Окрім зазначеного обговорювали й інші питання, важливі для життєдіяльності і якісної роботи кафедри. Активну участь у обговоренні взяли доценти Олександр Цизь, Ірина Бобось, Олександр Шеметун, Юрій Слєпцов, Іванна Гаврись та старший викладач Олександр Комар.

 

Іванна Гаврись,

доцент кафедри овочівництва і закритого ґрунту 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook