Прогулянка у Маріїнському парку

24 вересня 2021 року

 

Завершення очного навчання і перехід на дистанційну форму у студентів 2 курсу групи ПС-20002б відбулося прогулянкою у Маріїнському парку.
Маріїнський парк у Києві є одним із найстаріших парків столиці України. Маріїнський парк розташований уздовж Дніпровських пагорбів, його головний вхід знаходиться навпроти будівлі Верховної Ради України.

      Прикрасою парку є Маріїнський палац – палацовий комплекс, який має симетричну композицію. Головний двоповерховий корпус і одноповерхові бічні флігелі утворюють широке подвір'я. Архітектура палацу виконана у стилі бароко: чітке планування, виразне компонування об'ємів, багата пластика фасадів, що проявилася в пишних формах коринфського ордера, рустуванні стін, розкреповці карнизів, ажурному парапеті і ліпленні наличників вікон.

 

Парк сплановано в пейзажному, англійському стилі, він являє собою унікальну пам’ятку садово-паркового мистецтва.
Також позитивні емоції викликало відвідування «скляного» пішохідного мосту, який з’єднує парк Володимирська гірка та парк «Хрещатий».На мосту влаштовані оглядові майданчики, звідки відкривається вид на Дніпро, панорами Лівобережжя та історичний Поділ.
 
 
кандидат психологічних наук,
доцент кафедри психології
Олійник О.О.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook