Зустріч з ліцеїстами Київщини

22 вересня 2021 року

 Відомо, що обрати професію, яка до вподоби та ще й приноситиме стабільно високий дохід – надзвичайно важливо. Кожен мріє про щасливе майбутнє, бажає самореалізуватися, бути успішним. Для тисяч випускників питання, за якою спеціальністю навчатись та здобувати вищу освіту, є найголовнішим, оскільки від цього залежить особистий розвиток та становлення їх у майбутньому.

 
   
Для того, щоб майбутні абітурієнти могли свідомо підійти до вибору закладу вищої освіти та спеціальності, за якою навчатися, вони мають бути проінформовані про спеціальності, перелік предметів, що входять до освітніх програм, та перелік ЗНО, які необхідно здавати для вступу на ту чи іншу спеціальність. Зрозуміло, що краще отримувати таку інформацію від представників закладу вищої освіти. Саме тому завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Балановська Тетяна Іванівна та доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Гавриш Оксана Миколаївна ознайомили учнів випускних класів Васильківського академічного ліцею «Престиж» Васильківської міської ради Київської області з переліком спеціальностей, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти у Національному університеті біоресурсів і природокористування України, а також звернули особливу увагу учнів на навчання за спеціальністю 073 «Менеджмент».
 
 
Під час зустрічі Тетяна Балановська акцентувала увагу на показниках і місцях, які займає Національний університет біоресурсів і природокористування України у рейтингах серед ЗВО м. Києва та України, що свідчать про його високий розвиток і визнання; ознайомила з перевагами і особливостями освітньої, науково-дослідної та міжнародної діяльності університету; детально зупинилася на результатах участі студентів у науковій діяльності, олімпіадах, наукових гуртках, у спортивних та культурно-масових заходах, ролі студентського самоврядування, можливостях проходження виробничої практики за кордоном, паралельного навчання в зарубіжних університетах-партнерах, а також можливість навчання на кафедрі військової підготовки.
 
 
Учнів було запрошено долучитися до відвідування Дня відкритих дверей, який проходитиме у стінах університету 29 вересня 2021 року, щоб безпосередньо ознайомити їх з умовами навчання та навчально-матеріальною базою, а також провести екскурсію по надзвичайно мальовничій території університету.
Висловлюємо щиру вдячність адміністрації Васильківського академічного ліцею «Престиж» за співпрацю та організовану зустріч!
 
Наталя Драгнєва,
 доцент кафедри менеджменту ім.проф.Й.С.Завадського

  

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook