Профорієнтація майбутніх абітурієнтів

28 вересня 2021 року

Для випускників шкіл питання за якою спеціальністю навчатися та здобувати вищу освіту є найголовнішим, оскільки від цього залежить особистий розвиток та становлення їх у майбутньому. Для того щоб майбутні абітурієнти могли свідомо вибрати заклад вищої освіти та спеціальність вони мають бути проінформовані про спеціальності, перелік предметів, що входять до освітніх програм, та перелік ЗНО, які необхідно здавати для вступу на ту чи іншу спеціальність.

Саме тому 24 вересня 2021 року відбулася зустріч доцента кафедри ветеринарної гігієни ім. професора А.К.Скороходька Кос’янчук Н.І. з директором школи №163 ім. М.Кирпоноса міста Києва і класними керівниками випускних класів для інформування учнів з переліком спеціальностей, за яким здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти у НУБіП України, а також звернути особливу увагу учнів про переваги навчання за спеціальностей 211 “Ветеринарна медицина” та 212 “Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза”, на факультеті ветеринарної медицини. Було наголошено, що на базі НУБіП є підготовчі курси, які допоможуть абітурієнту покращити свої знання до складання з ЗНО.

Під час зустрічі було акцентовано увагу на те, що на факультеті ветеринарної медицини є «Центр Науки,03 Зоопарк під мікроскопом», Музей анатомії, паразитології, різні лабораторії, які будуть цікаві учням та іншим відвідувачам. Класних керівників разом з учнями було запрошено до відвідування Дня відкритих дверей, який проходитиме в університеті 29 вересня 2021 року (запрошення надіслано).

 

Ніна Кос’янчук, доцент кафедри ветеринарної гігієни ім. проф. А. К. Скороходька  

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook