Закінчились три тижні дистанційного навчання з дисципліни «Внутрішні хвороби тварин» у студентів 5 курсу ОС «Магістр» Спеціальності 212

27 вересня 2021 року

Навчальний план студентів 5 курсу ОС «Магістр» Спеціальності 212 «Ветеринарно-санітарна експертиза, якість і безпека продуктів тваринництва» з дисципліни «Внутрішні хвороби тварин» передбачає проведення щотижневих 4/6 годинних занять з цієї дисципліни. Лекційний і лабораторний курс у студентів 10 групи забезпечує доцент кафедри терапії і клінічної діагностики Бойко Наталія Іванівна. Всі студенти з початку навчального року були зараховані на атестований ЕНК «Внутрішні хвороби тварин» Ч1, автором якого є старший викладач кафедри терапії і клінічної діагностики Палюх Тетяна Анатоліївна. Лекції і лабораторні заняття студенти опановували в онлайн-режимі за допомогою платформи Cisco Webex Meetihg. Для мобільного спілкування була створена viber-група.

 

Аналізуючи результати проведених занять, можна сказати, що в цілому група, хоч і не велика, але згуртована. Під час відеоконференцій майже кожного заняття була 100% присутність. Виконання робіт в ЕНК «Внутрішні хвороби тварин» відбувалося не завжди вчасно, хоча більшість студентів (10 із 17) вчасно присилали завдання на перевірку.


Сподіваємось, що під час занять в навчальних аудиторіях студенти будуть такими ж активними і працелюбними.

Доцент кафедри терапії і клінічної діагностики Наталія Бойко

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook