Кафедра філософії та міжнародної комунікації зустрічає абітурієнтів

29 вересня 2021 року

29 вересня 2021 року в нашому університеті відбувся день відкритих дверей. Тож сьогодні радо відкрили двері для абітурієнтів і кафедра філософії та міжнародної комунікації. До нас завітали гості з Бориспільського району. Учні одинадцятого класу та їх класний керівник поспілкувалися з завідувачем кафедри Валентиною Культенко, яка розповіла про умови вступу, прохідні бали, про переваги та особливості навчання на нашій спеціальності, про перспективи отримання подвійних дипломів, про можливості закордонного стажування, про цікаві й серйозні бази навчально-виробничих практик та представила викладачів своєї кафедри.

Що б зацікавити абітурієнтів спеціальністю «Міжнародні відносини» доктор політичних наук Андрій Гольцов розповів про особливості даної спеціальності, про те, що міжнародні відносини на сьогодні є перспективною галуззю, особливо в Україні.
Далі викладачі кафедри запропонували абітурієнтам познайомитися з кампусом та Ботанічним садом. Під час прогулянки в невимушеній атмосфері одинадцятикласники задавали вже більше запитань та отримували кваліфіковану відповідь на них від викладачів нашої кафедри.

 

Зустріч пройшла у дружній атмосфері взаємної зацікавленості майбутніми спільними перспективами. Тож сподіваємося побачити вже в літку цих випускників в числі нашої чудової студентської родини.

Ірина Матвієнко,
доцент кафедри філософії та міжнародної комунікації

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook