Економічний факультет гостинно зустрічав майбутніх випускників шкіл

29 вересня 2021 року

 29 вересня 2021 року Національний університет біоресурсів і природокористування України і економічний факультет гостинно відкрив двері перед майбутніми абітурієнтами - школярами Києва і Київської області.

  Розпочали свою подорож гості економічного факультету на зустрічі з ректором НУБіП України Станіславом Миколайовичем Ніколаєнком. Він ознайомив гостей з історією університету, його структурою, організацією навчального процесу, перевагами навчання в університеті. Розповів про можливість отримати подвійний диплом і проходити практики за кордоном, роботу великої кількості спортивних секцій та гуртків.
  Після урочистих заходів на стадіоні, вже у стінах економічного факультету, декан Анатолій Діброва презентував економічний факультет, його історію, можливості та переваги навчання, зв’язки факультету з іншими вузами, зарубіжними партнерами, співпрацю з радою роботодавців.
 

   Гості факультету мали можливість доєднатися як очно, так і дистанційно. Серед абітурієнтів, які доєдналася в очному форматі було 69 школярів з Вишнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2, ЗОШ № 288 м. Києва, Студениківської ОЗЗСО І-ІІІ ступенів, Переяславської гімназії, ЗОШ І-ІІІ ступенів №7 с. Переяслав, Хотівського ліцею ім. Левка Лук’яненка, Хотівського НВК, спеціалізованої школи № 220 м. Києва, спеціалізованої школи № 269 м. Києва, Тарасівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, гімназії № 179 м. Києва. Також дистанційно доєдналося до дня відкритих дверей близько 30 учасників з Баришівського НВК «Гімназія − ЗОШ І-ІІІ ступенів» Київської області, Фастівського академічного ліцею № 9 Київської області, Ірпінської СЗОШ № 2, Красилівської ЗОШ Броварського р-ну Київської області, гімназії 179, спеціалізованої школи 64 та спеціалізованої школа 92 ім. І. Франка м. Києва., в тому числі 10 групових підключень.
 
 


   Декан зупинився на особливостях формування навчальних планів, спеціальностях і освітеіх програмах, які є унікальними в Україні, відповідають сучасним реаліям ринку праці, наявності додаткових курсів та гуртків, виїзних практичних заняттях, що забезпечують формування майбутнього спеціаліста.


Cеред основних переваг навчання на факультеті є те, що навчальні плани і програми підготовки адаптовано до вимог провідних університетів США та ЄС, значна частина викладачів пройшла стажування в закордонних університетах, викладання навчальних дисциплін може проводитись англійською мовою, здійснюється практична підготовка студентів на базі передових вітчизняних та зарубіжних підприємств в країнах ЄС, на факультеті створено потужну матеріально-технічну базу, є можливість отримати подвійний диплом за програмою підготовки магістрів в НУБіП України та одному з провідних університетів ЄС.
   Голова студентської організації економічного факультету, Олександр Чернецький у своїй доповіді розповів про напрями роботи студентської організації та організацію дозвілля студентів факультету та університеті.
 
 
На завершення, Анатолій Дмитрович запросив абітурієнтів відвідати лабораторії економічного факультету та ознайомитися з матеріально-технічним забезпеченням факультета.

    Із запрошених викладачами кафедри обліку та оподаткування учнів День відкритих дверей дистанційно відвідали 18 випускників із шкіл Києва і Київської області, крім того приїхало шість випусників 11 та двоє 9-го класу Тарасівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Боярської міської ради, з села Тарасівка Київської області: Жук Сергій, Калічин Дмитро, Погорєлов Ілля, Плакса Максим, Демидко Віталій та інші.


  Декан економічного факультету Анатолій Діброва, завідувач кафедри обліку та оподаткування Любов Гуцаленко та викладачі кафедри ознайомили випускників з особливостями вступу і навчання на економічному факультеті, презентували лабораторіі кафедри обліку та оподаткування. Сучасне бухгалтерське програмне забезпечення – це той продукт, вміти працювати з яким повинен кожен фахівець цієї сфери. Доцент кафедри Володимир Литвиненко запропонував розвивати свої знання з комп’ютерних систем і технологій бухгалтерського обліку у стінах НУБіП України.

  Майбутнім абітурієнтам було надано детальну інформацію про перспективи навчання, умови проживання в гуртожитках, активне дозвілля, працевлаштування випускників та міжнародного стажування студентів.
 
   Зустріч зі школярами як  завжди була приємною і позитивною. Учні отримали вичерпну інформацію про спеціальність «Облік і оподаткування» освітньої програми «Облік і аудит», проходження практики за кордоном та іншими умовами для професійного і творчого становлення в НУБіП України.

Бажаємо майбутнім студентам успіху при вступі до нашого Університету! 
 
Леся Воляк,
Віталій Нагорний,
заступники декана економічного факультету
 

 

 
 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook