Співробітники кафедри доєднались до колективної поїздки в Національний парк "Межигір’я"

30 вересня 2021 року
Національний парк Межигір’я

       Завдяки сприянню профкому НУБіП України і організації голови профкому механіко-технологічного факультету  Ачкевич Оксани   співробітники факультету мали змогу 26.09.2021 року відвідати Національний парк "Межигір’я".  Це колишня приватна резиденція Віктора Януковича в селі Нові Петрівці Вишгородського району, яку він займав з 2002 по 2014 роки. З 1935 до 2007 року Межигір'я було державною урядовою резиденцією.

 
   Під час екскурсії ми побачили головну споруду в резиденції, так званий «клубний будинок», який також називають «Хонка». Серед об'єктів резиденції особливо вражає плавучий будинок прийомів, який був доставлений до «Межигір'я» і пришвартований у внутрішній гавані. На території також розбито штучне озеро, яке живиться водою з десяти артезіанських свердловин. Екскурсію завершили на території зоопарку, в якому при екс-президенту утримували різних тварин (такими як кенгуру, австралійський ему, американський нанду, павичі, фазани та страуси).

 


   Наступний екскурсійний об'єкт, який був нами відвіданий – Лютізький плацдарм.  Екскурсія дала нам змогу побачити на власні очі усі етапи військових операцій тих часів.

 


   Наш колектив отримав зворушливі емоції побачивши цікаву діораму бойових дій, відвідав пам'ятник Воїну-визволителю, оглянув експонати музею, що був відкритий до 50-річчя визволення української столиці від фашистів.
   Отже, хороший відпочинок – це запорука успішної роботи та дружби в колективі. Приємні подорожі завжди змінюють життя на краще, особливо коли у нашій пам’яті залишаються теплі та приємні спогади. Сподіваюсь, що це не остання така наша подорож, і не останній відпочинок.

 

Тетяна Дзюба

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook