Виховна година в офлайн-форматі зі студентами 4 курсу 3 групи спеціалізації «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»

24 вересня 2021 року

Після пів року викладання в онлайн-форматі ми вкотре пересвідчуюся, що офлайн навчання нам ближче. Бо в цьому форматі більше емоційного контакту з аудиторією. Часто видно по очах студентів, коли їм щось незрозуміло — тоді одразу можна вирішити всі питання.

Тому виховна година в аудиторії, яка була проведена 23 вересня 2021 року, наставником, доцентом кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Сухановою А.В. зі студентами 4 курсу 3 групи спеціалізації «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту була присвячена обговоренню головних питань на сьогоднішній день – це стан здоров’я студентів та відвідування їх занять.

Ця зустріч була радісною не тільки для студентів які з’їхалися майже з всієї України, і ділилися своїми враженнями, думками, ідеями, а й для нас викладачів.

Студенти можуть не тільки ставити запитання, а й коментувати з місця, жартувати, у перервах підходити до лектора і ставити приватні запитання. Та й мотивація студентів, які знайшла час зібратись, приїхати, часом навіть у негоду, і провести весь день на зайняттях вища, ніж у тих, хто вмикається в онлайні.

На зустрічі були обговоренні питання щодо відвідування занять студентами, та обрання тем дипломного проектування. І дотримання вимог та умов проживання у гуртожитку і всіх санітарно-гігієнічних норм.

Ще одним з питань було переобрання старости, майже 70% студентів проголосували за кандидатуру - Яцюту Євгена, який продовжує обов’язки старости вже 2-й рік.

І на завершення наставник Суханова А.В. ще раз поінформовала студентів, про дотримання санітарно-гігієнічних норм в умовах пандемії коронавірусу COVID-19, як в гуртожитку (хто залишається), так і домашніх умовах, в громадських місцях - уникнення масових заходів, носіння захисних масок, користування спиртовмісним антисептиком та бути всім здоровими.

Алла Суханова,
доцент кафедри виробничого та
інвестиційного менеджменту

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook