Школярі та студенти коледжів – гості кафедри автоматики та робототехнічних систем імені академіка І.І. Мартиненка

1 жовтня 2021 року

    Вибір майбутньої професії - важливий етап у житті школярів та їх родин. Важливу роль при цьому відіграє достовірна інформація про заклади вищої освіти. Безпосереднє відвідування таких закладів може дати відповіді на багато питань, яких не знайти іншим варіантом. День відкритих дверей такого закладу – це найкращий варіант. Ось і наш університет 29.9.2021 р. організував зустріч випускників шкіл та коледжів Києва, Київського регіону із працівниками університету, надав можливість познайомитись із матеріально-технічним забезпеченням спеціальностей, результатами наукових досягнень.
    У цей день гостями кафедри автоматики та робототехнічних систем імені академіка І.І. Мартиненка (далі АРС) стали більше 50 осіб з числа учнів, студентів коледжів, яких супроводжували вчителі та наставники. Завідувач кафедри Віталій Лисенко проінформував майбутніх абітурієнтів про особливості спеціальностей 151 – «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» та 163 – «Біомедична інженерія», окреслив професійний шлях розвитку та майбутнє працевлаштування після закінчення навчання за обраними спеціальностями.


У лабораторії моделювання та проектування систем автоматики


У лабораторії мікропроцесорної техніки і цифрових систем управління


У лабораторії електронних пристроїв у системах керування

     Гості також довідалися про особливості вступу до університету, у тому числі через використання підготовчих курсів для складання ЗНО та участь в олімпіаді університету, про можливість навчання за дуальною системою освіти, міжнародного практичного стажування й отримання європейського диплома в провідних університетах Європи за програмою подвійних дипломів.


Знайомство з матеріально-технічною базою у лабораторії комп’ютерно-інтегрованих технології та робототехнічних комплексів і систем

     Гостям кафедри були продемонстровані науково-навчальні лабораторії, наукові здобутки, результати котрих упроваджені в навчальні лабораторії кафедри.
    На завершення гості відвідали найкращий ботанічних сад м. Києва – ботанічний сад нашого університету, який зачарував їх своєю осінньою красою.


У ботанічному саду

     Кафедра висловлює щиру подяку директору гімназії № 59, м. Києва Антоненко Тетяні Стефанівні за активну участь у дні відкритих дверей університету.

Д.т.н., доцент кафедри АРС Ігор Болбот

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook