ВИХОВНІ ГОДИНИ – НЕОДМІННИЙ АТРИБУТ СТУДЕНТСЬКОГО НАВЧАННЯ

2 жовтня 2021 року

 У перший день жовтня відбулася традиційна зустріч куратора Євгена Бережняка із студентами 4-го курсу англомовної групи. Виховна година полягала у наголошенні на особливостях навчання випускників бакалаврату в умовах пандемії, а інформація відображала переваги комбінованого навчання – як очного, так і дистанційного. Виявилося, що переважна більшість студентів краще сприймає очне навчання із достатніми можливостями комунікацій з викладачами та живим спілкуванням в аудиторії. На думку студентів, такий спосіб навчання сприяє можливості відмінного засвоєння матеріалу, його повторення, а також дискусії з тієї чи іншої теми. Через екран комп’ютера не завжди вдається зрозуміти та освоїти ті тонкощі інформації, які намагається подати лектор у своїх презентаціях.

  

Важливим було і обговорення тем випускних бакалаврських робіт, оскільки це останній рік навчання на бакалавраті. Були внесені певні редакційні уточнення в їх назви та визначені керівники робіт для студентів-іноземців. Також було зроблено акцент на перспективах подальшого навчання студентів у магістратурі та розглянуті сучасні вимоги до її вступу. Особливе значення було надане поступовому освоєнню у достатньому обсягу англійської  мови. 

  

А на останок зустрічі із студентами були обговорені варіанти активного проведення дозвілля, заняття спортом та культурних заходів і екскурсій!

 

Бережняк Є.М., куратор 4-го курсу,

спеціальності «Екологія»  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook