Підсумки наукових здобутків викладачів кафедри біології тварин до Дня працівників освіти

3 жовтня 2021, 23:17

     Щороку в першу неділю жовтня в Україні святкують День працівника освіти. У цей день відзначаються заслуги вчителів і всіх працівників сфери освіти та їх неоціненний внесок у розвиток суспільства. На кафедрі біології тварин працюють справжні фахівці своєї справи. Наукова діяльність викладачів кафедри є базовим компонентом підвищення їх професійної майстерності та успішної реалізації нової освітньої моделі університету.

   Колектив кафедри вітає доктора сільськогосподарських наук, Анну Лихач із присвоєння вченого звання професора кафедри біології тварин і бажає успішного втілення всіх творчих і наукових задумів!

  Вітаємо Юлію Осадчу – кандидата сільськогосподарських наук, із присвоєння вченого звання доцента кафедри біології тварин! Бажаємо наснаги у професійному зростанні та майбутніх наукових пошуках!

   Щиро вітаємо Анастасію Видрик – асистента кафедри із захистом дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата сільськогосподарських наук за спеціальністю 06.02.04 - «Технологія виробництва продуктів тваринництва». Бажаємо ніколи не зупинятися на досягнутих успіхах, блискучих ідей для подальшого саморозвитку і самореалізації!

    Колектив кафедри біології тварин щиро вітає всіх освітян із професійним святом! Бажаємо міцного здоров'я, мужності, стриманості та великого терпіння, адже виховання та навчання ніколи не було легкою справою!

Микола Сахацький,
завідувач кафедри біології тварин

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook