День відкритих дверей на кафедрі менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського

30 вересня 2021 року
29 вересня 2021 року Національний університет біоресурсів і природокористування України гостинно зустрічав своїх майбутніх студентів – учнів  шкіл, ліцеїв, гімназій та коледжів міста Києва й Київської області. До даного заходу активно долучилася й кафедра менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського.

          Традиційно, зустріч абітурієнтів розпочалася з вітального слова ректора Станіслава Ніколаєнка, який наголосив на перевагах навчання у НУБіП України, територіальному розміщенні студентського містечка в одній із наймальовничішій частині Києва, а також розповів про особливості навчання студентів.

 

Після зустрічі із керівництвом НУБіП України учні були запрошені долучитися до презентації факультету аграрного менеджменту. З вітальним словом і короткою інформацією про факультет до усіх присутніх звернувся декан факультету Анатолій Остапчук, який у своєму виступі розповів про структуру факультету, його кадровий потенціал, надав інформацію про спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців на факультеті, проходження виробничої практики за кордоном, отримання подвійних дипломів та наголосив, що факультет є одним з кращих на території нашої країни, і студенти, які тут навчаються, займають гідні посади в майбутньому.
 
 
 
Під час зустрічі майбутні абітурієнти проявили неабиякий інтерес до реалій студентського життя, культурного дозвілля факультету, можливостей їхнього майбутнього розвитку як особистостей.
Майбутні абітурієнти мали чудову нагоду відчути себе в ролі майбутніх студентів НУБіП України, відвідавши навчальні аудиторії та отримавши незабутні враження, гуляючи територією університету, зокрема його ботанічним садом.

 Оксана Гавриш,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook