Яна Маценко – голова студентської організації факультету захисту рослин, біотехнологій та екології

4 жовтня 2021 року

30 вересня на платформі «Elearn» відбулися вибори на посаду голови студентської організації факультету захисту рослин, біотехнологій та екології. Переможницею на посаду голови СО факультету стала Яна Маценко, студентка 3-го курсу, спеціальність «Біотехнології та біоінженерії».

 
Яна набрала 202 голоса, тобто 86,3% проголосували за її кандидатуру.
13,7%, а саме 32 людини не підтримали жодного із учасників виборів.
 
 
Після виборів ми взяли коментар у Яни і ось, що вона каже:
«В Студентській організації я вже 3 рік, тому знаю наскільки важливо проводити культурно-масові, спортивні, наукові заходи на факультеті, наскільки це зближує студентів та викладачів. З березня 2021 року була тимчасово виконуючою обов'язки голови СО на факультеті, відповідно маю трохи досвіду в організації. Сподіваюсь, що навіть в період змішаного навчання ми зможемо максимально долучитися до активного студентського життя. В планах проведення фотоконкурсів та флешмобів в онлайн форматі для тих, хто перебуває на дистанційному навчанні, та творчих заходів для студентів очного навчання».
 
 
До речі, 22 червня традиційно в Голосіївському районі міста Києва напередодні Дня молоді представники молодіжного активу нагороджувались за вагомий внесок у розвиток молодіжної політики та молодіжного руху та активну участь у громадському житті району. Від Національного університету біоресурсів та природокористування України отримала нагороду Яна Маценко, без перебільшення, найкраща студентка!
 
 
Раді вітаті Яну з новою посадою та бажаємо успішного втілення в життя всіх планів, задумів, ідей!
 
Батрак Наталія 
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook