Профорієнтаційна робота невід’ємна складова функціонування університету

4 жовтня 2021 року
Кафедра загальної екології, радіобіології та БЖД

Доценти кафедри загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності Кудрявицька А.М, Піскунова Л.Е провели профорієнтаційну роботу з випускниками Новосілківського академічного ліцею «Ерудит».
Організація та проведення такого профорієнтаційного заходу надала можливість випускникам ліцею отримати важливу інформацію, щодо особливостей та переваги навчання саме в нашому університеті; щодо умов вступу та перелік предметів ЗНО, які потрібно здавати для вступу; можливостей навчатися на консультаційно-підготовчих курсах для підготовки здачі ЗНО та отримання додаткових балів під час вступу до університету, а також особливостей організації навчально-виховного процесу (зокрема, терміни навчання, проходження практик, організація дозвілля та побуту студентів та ін.).
 

Отже, потенційні вступники отримали необхідну інформацію про навчання в університеті та віримо, що зроблять потрібні кроки до своєї освіти в нашому університеті! Бажаємо успіхів та правильно визначитися з вибором майбутньої професії !

Доценти кафедри загальної екології,
радіобіології та безпеки життєдіяльності
Кудрявицька А.М., Піскунова Л.Е.
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook