Виховна година зі студентами 2 курсу спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

29 вересня 2021 року

29 вересня  2021 року відбулася зустріч куратора 9 групи 2 курсу спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», доцента кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Панкратової Л.Л. зі своїми підопічними.   Виховна година відбулася в он-лайн форматі, оскільки студенти навчаються дистанційно.

         

 На порядку денному було ряд питань:

1)    Дотримання правил особистої гігієни та карантинних заходів в місцях загального користування, а також перші дії та дотримання режиму самоізоляції у разі захворювання на Covid-19. Серед студентів групи, двоє осіб мають підтверджений тест на Covid-19 і відповідально знаходяться вдома на самоізоляції.

2)    Навчальна успішність, проблемні питання роботи на e-lern, відвідування студентів в режимі он-лайн навчання, стан ліквідації академічної заборгованості.

3)    Інформування студентами свої знайомих, друзів, родичів про навчання в НУБіП та, за наявності інтересу, інформування майбутніх абітурієнтів про Дні відкритих дверей, що проводяться в Університеті;

4)    Наукова робота студентів, залучення другокурсників до участі в студентських наукових гуртках «Брокер» та «Підприємець»;

5)    Інформування студентів про різні культурні заходи, які можна відвідати за умов дотримання карантинних застережень

6)    Різне.

 

            Зустріч відбулася в невимушеній атмосфері. Студенти також поділилися інформацією про цікаві заходи, які вони відвідали; про своє бачення майбутньої професії; про необхідність фізичного навантаження під час дистанційного навчання, тощо.

 Любов Панкратова,
куратор 9 групи, 2-го курсу

Спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook