Онлайн-зустріч учасників наукового гуртка «Основи наукових досліджень в агробізнесі»

5 жовтня 2021 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

5 жовтня 2021 р. керівник наукового гуртка «Основи наукових досліджень в агробізнесі», к.е.н., доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Олександр Файчук організував і провів у дистанційному режимі роботу його учасників.

Основним питанням, яке розглядалось на онлайн-зустрічі, було навчити студентів, як правильно підготувати доповідь й написати тези до наукової конференції. Зокрема, мова йшлася про активну участь членів гуртка у роботі IV Міжнародної науково-практичної онлайн-конференції студентів, аспірнатів та молодих вчених, яка запланована на 26-27 жовтня 2021 р. кафедрою адміністративного менеджменту та ЗЕД факультету аграрного менеджменту.

Протягом академічної години керівник наукового гуртка пояснював слухачам про загальні принципи й методику підготовки до виступу на конференції. Більше того, він наочно продемонстрував студентам зразки тез доповідей, а також розповів про структуру й особливості опублікування результатів дослідження у вигляді тез. Під час спілкування із Олександром Файчуком члени наукового гуртка дізнались у чому полягає ключова відмінність тез від наукової статті.

По завершенні роботи кожен зі слухачів обрав для себе тему доповіді на конференцію і домовились до наступної зустрічі разом із науковими керівниками підготувати чорновий варіант тез.

 підготував:

к.е.н., доц. кафедри

Іван Міщенко

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook