Розширення і поглиблення співпраці з німецькими виробниками сільськогосподарської техніки

6 жовтня 2021 року

   Налагодження співпраці кафедр університету із зарубіжними навчально-науково-виробничими центрами є одним із пріоритетних напрямів їх діяльності, що визначені в програмах розвитку НУБіП і зокрема програмою «Голосіївська ініціатива 2020-2025». Кафедра землеробства та гербології разом з колегами з механіко-технологічного факультету кілька років тому започаткували співпрацю з німецькою компанією LEHNER.   

В минулому році НУБіП отримав від компанії LEHNER, одного із світових лідерів з виробництва посівних машин, чотири 12-вольтових сівалки для сівби сільськогосподарських культур. У вересні цього року представники компанії Юрген Шлумбергер та Олег Ганжа відвідали наш університет для ознайомлення з практикою використання наданого обладнання в навчальному процесі і виробництві. Відвідавши кафедру та Агрономічну дослідну станцію представники компанії були задоволені   результатами.
 
У спілкуванні з ректором університету Ніколаєнком С.М., деканом факультету та завідувачами кафедр були відпрацьовані подальші шляхи плідної співпраці. Передбачається на базі університету створити консультативний центр для інформаційно-консультативного забезпечення успішного використання у виробництві нової сільськогосподарської техніки компанії LEHNER
 
Микола Косолап, доцент кафедри землеробства та гербології 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook