Рух за безпечну працю!

6 жовтня 2021 року
   Другого жовтня доцент кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві Тамара Білько прийняла активну участь у II Міжнародному благодійному забігі «Рух за безпечну працю». Це головна спортивно-безпекова подія, організована Европейським співтовариством з охорони праці (ESOSH).

   Тема цього року «Інклюзія», тому учасники мали змогу пробігти дистанцію три або п’ять кілометрів і навіть проїхати на велосипеді. Цим рухом, фахівці з безпеки та гігієни праці, привертають увагу до необхідності докорінних змін у сфері безпеки праці, до важливості питань безпеки та за гідні умови праці в Україні та світі.

\

  До забігу «Рух за безпечну працю» долучились спеціалісти багатьох міст нашої країни та країн Європи. Одним з них був засновник VISION ZERO для промислових підприємств, очільник ISSA Mining пан Гельмут Інес у Німеччині: «Регулярні фізичні вправи важливі для безпечної фізичної та психологічної підготовленості, щоб залишатися безпечними та здоровими на роботі!». Наступного року, сказав він, наш рух підхоплять 16000 учасників ISSA Mining по всьому світі! «Regular exercise is important to safe physical and psychological fitness to stay safe and healthy at work!».
   Зібрані кошти від цього заходу будуть спрямовані людям, які травмувалися на виробництві, але яких обмежили в матеріальній допомозі.
 
Тамара Білько, доцент кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві
 

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook