Запрошуємо на зустріч з Рейнаудом Наутеном, Радником з питань сільського господарства Посольства Королівства Нідерландів в Україні

7 жовтня 2021 року
Факультет аграрного менеджменту НУБіП України

13 жовтня 2021 р. (середа) об 11:50 в ауд. 230 (к.10) відбудеться зустріч з Рейнаудом Наутеном, Радником з питань сільського господарства Посольства Королівства Нідерландів в Україні.

До свого призначення на посаду Радника в Посольстві в Києві Рейнауд Наутен працював фахівцем із міжнародної торгівлі та розвитку, маючи великий досвід у розробці ланцюгів створення доданої вартості та просування експорту та торгівлі. Має практичний досвід у розвитку державно-приватного партнерства та розбудові інституційного потенціалу. Більше 10 років досвіду управління проектами зокрема в країнах Західних Балкан, Східної Європи та Близького Сходу / Північної Африки.

Рейнауд Наутен представляв Міністерство закордонних справ Нідерландів у сфері розвитку бізнесу та торговельних відносин в тематичній платформі 2 «Економічна інтеграція та наближення» проекту Східного Партнерства ЄС, а також тренером / радником з питань інтернаціоналізації та кластеризації малого та середнього бізнесу.

Олена Ковтун, доцент кафедри адміністративного

менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook