Чергове засідання гуртка «Клуб фінансового аналітика»

7 жовтня 2021 року
   На початку жовтня 2021 року відбулося чергове засідання гуртка «Клуб фінансового аналітика», на жаль частина студентів, що навчаються он-лайн не змогли бути присутніми. В ході засідання було обговорено ряд актуальних питань. Зокрема, обговорили план завдань на поточний семестр, узгодили графік засідань та розглянули інформаційні листи конференцій на найближчий місяць.
   Крім того, обговорили питання підготовки до 75-ї науково-практичної студентської конференції «Концептуальні засади збалансованого розвитку аграрного сектору економіки України», яка традиційно проходить в університеті в листопаді місяці.

   Студенти поділилися досвідом участі в цікавих тренінгах та семінарах, що проводяться в дистанційному режимі. Розповіли про підготовку тез та статей, що планують опублікувати в цьому навчальному семестрі. Гуртківці були повідомлені, що 25 жовтня відбудеться VІ науково-практичний семінар «Професійні компетентності фінансиста в умовах сучасних викликів», до якого вони мають можливість долучитися.
 
Єлизавета Василець, 
cтароста гуртка
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook