Проведена кураторська година зі студентами групи ПО-19001б

7 жовтня 2021, 19:35

30 вересня старший викладач кафедри філософії та міжнародної комунікації Чорноморденко Д.І. провів кураторську годину культурно-виховного характеру зі студентами гуманітарно-педагогічного факультету спеціальності "Професійна освіта" (ПО-19001б). Враховуючи загострення епідеміологічної ситуації зустріч на тему "Важливість вакцинації в умовах адаптивного карантину" відбулася у дистанційному форматі.

 

 

Традиційно, зустріч розпочалася із уточнення інформації щодо стану здоров'я студентів та обговорення поточних питань навчання.

Далі мова йшла про вакцинацію як важливий метод у боротьбі із вірусними хворобами (зокрема COVID-19 та його штамів) що породжують надзвичайно загрозливі обставини для людського життя поряд із глибинними соціально-економічні проблеми. Була згадана історія походження поняття "вакцина" та його значення. Була окреслена роль існування вакцини у розвитку суспільства і обговорено ставлення сучасного покоління до такого виду імунізації.

 

Таким чином, не варто забувати, що завжди потрібно дотримуватися санітарно-гігєнічних норм та, в цілому, дбаливо і уважно ставитися до власного здоров'я.

Загалом, зустріч пройшла жваво та корисно для усіх її учасників.

 

Чорноморденко Д.І., куратор групи ПО-19001б,
старший викладач кафедри філософії та міжнародної комунікації

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook