Члени гуртка «Агротурист» відвідали 27-й Міжнародний туристичний салон UITМ'2021

5 жовтня 2021 року

   Цього року UITM - це Форум-виставка прем'єр!
   Вперше проведений UITM-Форум туристичних агентств України, який зібрав понад 200 представників турагенцій та агентських мереж.
   Насиченими виявилися всі 3 панельних дискусії, в рамках яких обговорювалися інструменти ефективної роботи агенцій - технології відділу продажу сучасної турагенції, CRM-системи, комплексні ІТ-рішення, лідогенерація, складнощі та потенційні можливості високого та низького сезонів, фріланс в туризмі, способи конструктивної комунікації з туристом та партнерами та важливість просування особистого бренду.Форум організований спільно з партнером виставки - Українською Асоціацією туристичних агенцій.


 

     В рамках зустрічі TOKUDYDALI у всіх відвідувачів UITM була можливість особисто поспілкуватися з відомими мандрівниками та блогерами України, почути секрети їх успіху, поставити питання, отримати порцію натхнення від почутих історій про цікаві пригоди та дізнатися, той самий секрет - як все ж таки поєднати роботу та мрію.


     

    Актуальні питання розвитку дитячого та молодіжного туризму, складнощі, успіхи та перспективи на майбутнє підняті на конференції, організованій Торгово-промислова палата України / Ukrainian CCI та Асоціацією дитячого і молодіжного туризму України.

Ірина Кудінова,
керівник гуртка "Агротурист"
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook