Онлайн-зустрічі: журналісти-першокурсники дистанційно вдосконалюються!

8 жовтня 2021 року
НУБіП України

  8 жовтня 2021 року перша група першокурсників спеціальності «Журналістика» удосконалювали роботу з електронними ресурсами Національного університету біоресурсів і природокористування України та іншими сайтами.


Всі студенти групи зареєстровані та працюють на Навчально-інформаційному порталі НУБіП України. Куратор групи професор Марина Навальна провела віртуальну екскурсію порталом, разом із студентами «відвідали» електронні ресурси бібліотеки університету.

– Студенти-журналісти повинні завжди тримати руку на пульсі подій, – зауважила Марина Іванівна, – і не тільки в навчанні, але й орієнтуватися в інформаційному просторі. Тому я завжди нагадую студентам-журналістам – відвідуйте інформаційні сайти та портали для щоденної інформованості.
Під час зустрічі «відвідали» кілька відомих сайтів засобів масової комунікації (« Українська правда», «ВВС Україна», «Детектор медіа» та ін.).

Професорка відповіла на наші питання стосовно поняття «інформаційний привід», «фейк» в електронних засобах масової комунікації, а також як довіряти джерелам інформації.


Марина Іванівна нагадала про засоби захисту під час пандемії, щоб ми були обережними, берегли своє здоров’я та здоров’я тих, хто навколо.
Ми з радістю дізналися про нове та маємо орієнтири для удосконалення не тільки в навчанні, але й в інформаційному просторі.

Каріна Задорожна,
староста першої групи першого курсу спеціальності «Журналістика»

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook