Онлайн-зустрічі із студентами 2 курсу спеціальності «Екологія» на тему Протиепідемічні заходи та їх значення в умовах дистанційного навчання

4 жовтня 2021, 23:15
Кафедра загальної екології, радіобіології та БЖД

 Права, обов’язки та відповідальність громадян у сфері захисту населення від інфекційних хвороб визначені Законом України «Про захист населення від інфекційних хвороб», а також спеціальними правилами розробленими в умовах епідемії Сovid-19 в Україні. Саме тема протиепідемічних заходів у Національному університеті біоресурсів і природокористування України обговорювали студенти 2 курсу на онлайн-зустрічі із куратором 3 групи спеціальності 101-екологія старшим викладачем кафедри загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності Сальніковою Анною.
Підкреслено необхідність носіння масок у гуртожитку та заходів спрямованих знезараження поверхонь спільного користування у кімнатах гуртожитку, дотримання особистої гігієни, здорового способу життя та збалансованого харчування.


Для студентів, які обрали онлайн-навчання у себе вдома радили враховувати епідеміологічний статус території їх перебування та правил пересування на різних видах транспорту, тощо.
Відзначено необхідність постійного контролю за станом свого здоров’я та при виявленні у себе симптомів захворювання Сovid-19 негайно звертатися до свого сімейного лікаря. Звичайно, звертали увагу на необхідність наявності у кожного студента укладеного договору із сімейним лікарем для отримання своєчасної кваліфікованої лікарської допомоги.


Підкреслено важливість своєчасної здачі робіт до Електронних курсів, відвідання занять, що проводять в онлайн-режимі.


Анна Сальнікова, куратор 2 курсу 3 групи

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook