Практична підготовка студентів спеціальності «Економіка підприємства»

6 жовтня 2021, 13:32

Практична підготовка студентів є важливим  етапом  набуття  якісних професійних знань. Основним завданням  практичної підготовки є отримання необхідного обсягу практичних знань, умінь та  навичок. Відповідно до графіку навчального процесу студенти економічного факультету спеціальності  «Економіка підприємства», проходили  практику у фахових господарствах  України. 

Практика проходила  на підприємствах які є базами практики і відповідають вимогам програми. Студенти  самостійно обирати місце проходження практики. 
 
 
В рамках цього, 6 жовтня, викладачі кафедри «Економіки», доценти Степасюк Л.М.Балан О.Д., Мірзоєва Т.В. та проф. Рогач С.М., на чолі з завідувачем кафедри проф. Байдалою В.В.   приймали  звіти з виробничої практики у студентів 4 курсу та 2 курсу скороченого терміну навчання спеціальності «Економіка».
 
 
Захист відбувся в очному режимі. В процесі захисту звітів  студенти показали знання з особливостей планово-економічної, інформаційно-аналітичної, організаційної та дослідницької діяльності на підприємстві.
Доцент кафедри, Людмила Степасюк

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook