Здобувачі та викладачі кафедри соціальної роботи та реабілітації активні учасники екологічного проєкту «Зелена країна»

10 жовтня 2021 року

     Глава держави В. Зеленський під час виступу на Всеукраїнському форумі «Україна 30. Екологія» підписав указ про старт екологічного проєкту для природи й довкілля «Зелена країна». Вчені Швейцарської вищої технічної школи, які провели дослідження, запевняють, що саджати дерева треба якомога швидше, навіть більше – треба влаштувати цілий бум посадок.

 

 За 10 років збільшити площі лісів на один мільйон гектарів! До такої амбітної, але досяжної мети першим долучився Національний університет біоресурсів і природокористування. З ініціативи здобувачів третього освітньо-наукового рівня (Вікторії Будегай та Олександри Драчук) такій хорошій справі присвятили сьогоднішній день студенти та викладачі кафедри соціальної роботи та реабілітації.

 

Від слів переходимо до справи: разом посадили кущі та дерева, прибрали сухе листя та траву, очистили від бруду територію. І все це доповнювалось традиційно ентузіазмом, активністю та хорошим настроєм наших здобувачів та науково-педагогічних працівників. Осіння сонячна погода вдало доповнювала сприятливу для праці атмосферу і дарувала натхнення учасникам толоки.

Після того, як всі зелені рослини були висаджені та дбайливо политі водою, всі мали можливість зробити спільні фото на пам’ять. 

Старший викладач кафедри соціальної роботи та реабілітації - Власенко К.О.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook