Висадка дерев співробітниками кафедри до Всеукраїнської акції «Зелена країна»

8 жовтня 2021 року
НУБіП, ботанічний сад, Київ

 

     16 вересня 2021 року на базі ботанічного саду НУБіП України з великої прес конференції стартувала всеукраїнська акція висадки 1 млрд. дерев на виконання Указу Президента України Володимира Зеленського.

   Сьогодні лісогосподарські підприємства разом із громадами та шкільними лісництвами створюють щоденно нові ліси, оновлюють насадження парків та скверів. Тому логічно, що Національний університет біоресурсів і природокористування України першим в Києві підтримав ініціативу Президента України практичними справами, розпочавши висадку дерев, кущів, створення ландшафтних композицій на території ботанічного саду, біля навчальних корпусів та гуртожитків.

 

 

 


      
Традиційно, за активної участі ректора Станіслава Ніколаєнка, керівництва університету, науковців ННІ ЛіСПГ, співробітників кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції, розпочалась робота з поповнення колекції ботанічного саду та створення ландшафтної композиції біля лісівничого просвітницького центру. Висаджено 732 деревних та кущових рослини.
   Вся інформація про кількість і місце висаджених рослин буде нанесена на карту «Зелена країна» (https://zelenakraina.gov.ua/
).

 

Автор допису, старший викладач кафедри ботаніки,

дендрології та лісової селекції, Дубчак М.Ю.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook