Профорієнтаційна робота

30 вересня 2021, 15:05

 29.09.2021року випускники шкіл м. Києва познайомилися з факультетом Захисту рослин, біотехнології та екології Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Завідувач кафедри фітопатології ім. акад. В.Ф. Пересипкіна доцент Гентош Дмитро Тарасович та доцент кафедри Піковський Мирослав Йосипович ознайомили випускників з досягненнями кафедри та напрямками роботи фахівців за спеціальністю 202 «Захист і карантин рослин»

 

 

Доцент кафедри фітопатології Башта Олена Валентинівна відповіла на питання абітурієнтів, щодо Правил вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України. Розповіла про можливість отримати додаткові бали до сертифікатів ЗНО, взяв участь у предметних олімпіадах, які будуть проведено на базі НУБіП України, навесні 2022 р. Крім того, школярів проінформували про консультаційно-підготовчі курси до ЗНО на базі НУБіП.

Викладачі кафедри обговорили перспективи розвитку аграрної галузі в Україні та потребу в висококваліфікованих спеціалістах із захисту та карантину рослин на ринку праці. Розмова викликала жваву дискусію та багато запитань, пов’язаних з майбутнім працевлаштуванням.

 

Майбутнім абітурієнтам провели екскурсію навчальним корпусом №4, розповіли про кафедри факультету та показали навчальні лабораторії в яких працюють студенти під час занять.

          Майбутніх студентів факультету захисту рослин на кафедрі ентомології ім. проф. М.П. Дядечка познайомили з досягненнями кафедри доценти Кава Л.П. та Яковлєв Р.В.

 

  

           Профорієнтація в навчально-науковій лабораторії біотехнології та клітинної інженерії.

 

Завідувач кафедри фітопатології ім. акад. В.Ф. Пересипкіна Д.Гентош, доцент кафедри фітопатології ім. акад. В.Ф. Пересипкіна О. Башта.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook