Відбувся захист звітів з виробничої практики студентами освітньої програми «Адміністративний менеджмент»

13 жовтня 2021 року
Факультет аграрного менеджменту НУБіП України

Ось і закінчилася унікальна виробнича практика, яку проходили студенти освітньої програми «Адміністративний менеджмент» 2020 року вступу. Унікальна не лише за своєю тривалістю і насиченістю, а ще й тому, що крім керівника від НУБіП кожен студент отримав і супровід ментора, ТОП-менеджера успішної агрокомпанії, який також є і співкерівником кваліфікаційної магістерської роботи, що зафіксовано наказом Ректора НУБіП України Станіславом Ніколаєнко (наказ №1067 "С" від 05.07.2021). Протягом попередніх двох семестрів магістранти отримали достатній рівень теоретичної бази для набуття практичних навичок під час виробничого стажування під супроводом ментора та практиків агробізнесу.

Проходження практики було передбачено в найбільш успішних агрохолдингах і агрокомпаніях України для того, щоб максимально зануритися в майбутню професію, випробувати себе в справі та попрацювати з ментором пліч-о-пліч, і звісно зібрати достатньо матеріалу для майбутнього успішного захисту і отримання кваліфікації Магістра.

   

   


Захисти приймали викладачі кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД – Коваленко Н.О., Костюк О.Д., Чорненька Л.М. За бажанням до захистів також могли долучатись представники компаній, де здобувачі проходили практику, щоб охарактеризувати роботу практикантів.

Відзначальною особливістю організації практичного навчання на ОП "Адміністративний менеджмент" є те, що студенти також були працевлаштовані на час практики в штат компаній з отриманням заробітної плати. Найуспішнішим було запропоновано залишитись на роботі в компаніях-партнерах факультету аграрного менеджменту.

 

   

Комісія відмітила, що всі студенти підготували дуже цікаві презентації і звіти, ознайомились із системами менеджменту та господарювання підприємств, на яких проходили стажування, комплексно і всебічно. Також було відмічено, що кожен студент знайшов для себе найбільш цікавий напрямок, на якому зосередився більш детально.
Всі документи студентами були оформлені згідно вимог університету і комісія прийшла до висновку, що захисти звітів пройшли успішно.

Також викладачі побажали студентам успіхів у написанні кваліфікаційних магістерських робіт і не менш вдалих захистів!
Далі буде…

Коваленко Наталія,
Костюк Ольга,

доценти кафедри адміністративного менеджменту

та зовнішньоекономічної діяльності

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook