Зустріч зі старшокласниками Київщини

13 жовтня 2021 року

  

Одним з основних напрямів роботи кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського є професійна орієнтація, а саме заходи, які б допомагали пошуку молодою людиноюмайбутньої професії, яка буде найефективніше сприяти розвитку особистості.
Традиційними стали зустрічі старшого викладача кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Кристини Драмарецької з учнями спеціалізованої школи I-III ступенів № 265 м. Києва з поглибленим вивченням предметів художньо-естетичного циклу для інформування їх про особливості та переваги навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Попередні зустрічі зацікавили школярів, і вони виявили бажання дізнатися про університет більше та відвідали захід «День відкритих дверей» НУБіП України 29 вересня 2021 року.
 
 
 Чергова зустріч з учнями одинадцятого класу відбулася 11 жовтня 2021 року у стінах школи. В ході бесіди Кристина Драмарецька ознайомила учнів з перевагами навчання в НУБіП України та правилами прийому до університету. Учням було представлено презентацію про НУБіП України та факультет аграрного менеджменту, роздано інформаційні буклети.
 
 
 Під час зустрічі Кристина Павлівна повідомила про можливість навчання в англомовних групах, проходження практики у провідних підприємствах, про можливість стажування за кордоном, про навчально-методичне та матеріальне-технічне забезпеченні навчального процесу, про культурно-масову роботу та спортивне життя здобувачів вищої освіти. Особливу увагу школярів було звернуто на підготовчі курси з предметів, винесених на зовнішнє незалежне оцінювання, які проводяться в НУБіП України.
 
   
 Зустріч пройшла в позитивній атмосфері, надана інформація викликала у школярів багато запитань, вони з цікавістю поставилися до перспективи навчатися на факультеті аграрного менеджменту.
Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook