Екскурсійне заняття студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» на ТОВ «РСГП «Столичний»».

18 жовтня 2021 року

 

 

 
 Студенти третього курсу ННІ неперервної освіти і туризму спеціальності «Готельно-ресторанна справа» черпають знання не тільки в навчальних аудиторіях нашого університету, а і долучаються до проведення екскурсійних занять.
За сприяння директора інституту Олени Ковальової кафедра готельно-ресторанної справи та туризму НУБіП України організувала навчальну екскурсію для студентів на ТОВ «РСГП «Столичний»».
 
Представник компанії В’ячеслав Забелін розповів майбутнім рестораторам про основи закупівельної діяльності, про системній підхід в роботі, та показав різні види закупівель від оптових до роздрібних, склади готової продукції, камери дозрівання бананів, екзотичні овочі та фрукти, мікрогрін, різновиди сирів та м’ясних і рибних продуктів. Щиро поділився із здобувачами своїм досвідом роботи та кар’єрного зросту. Студенти мали можливість відвідати унікальну платформу «GASTROHUB». Де професійні шефи проводять майстер-класи.
 Майбутні ресторатори ознайомились з процесом закупівель шеф-поварами високоякісних та оздоровчих продуктів, які органічно доповнюють традиційну українську кухню. На основі сучасних знань щодо складу сировини, проаналізували, як саме розробляються науково обґрунтовані композиції та асортимент продукції з урахуванням їх призначення.
Враження від екскурсії та спілкування з одним із кращих фахівців своєї справи В’ячеславом Забеліним – перевершили всі сподівання. Своїм професіоналізмом, ентузіазмом, натхненням, глибиною знань він заряджає, породжує бажання навчатись та знати все більше, любити свою справу, працювати над собою. А організована дегустація смачної кави та сиру – незабутня.
 Студенти із цікавістю та захопленням дізнались про особливості, важливість і переваги майбутньої професії, «живе» спілкування з професіоналами своєї справи ще з більшою силою з мотивували  студентів до набуття нових теоретичних знань та практичних навичок.
 
Результати екскурсії переконливо довели, що вітчизняний ресторанний бізнес набирає стрімких обертів та швидко наближається до світових стандартів. Це відбувається завдяки тому, що Україна стає більш цікавою туристичною атракцією для відвідувачів з багатьох країн світу, а отже індустрія української гостинності має майбутнє та потребує висококваліфікованих фахівців.
 
Валентина Бандура,
професор кафедри готельно-ресторанної справи та туризму

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook